Категорії розділу
Новини [194]
Роздуми на самоті [38]
Оголошення [24]
Вітання [15]
Життя і ... [19]
Жартома про серйозне [2]
Корисні закони [2]
Навколо початку життя [14]
Батьки і діти [7]
Релігійні свята [33]
Редемптористи [10]
Музика для Душі
Форма входу
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Чи потрібний цей сайт?
Всього відповідей: 303
Теги
Відео на youtube
Друзі сайту
ДивенСвіт Українські традиції Спілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Головна » 2012 » Липень » 3 » Як провести літо?
16:20
Як провести літо?
Літо – улюблена пора року, особливо, якщо ти школяр чи студент, адже саме в цю пору року ти можеш насолодитись довгоочікуваними канікулами. Після важкого навчального року ваш виснажений навантаженнями організм потребує відновлення, і залишатися на літо в запиленому і загазованому місті — не найкращий варіант. У зв’язку з цим виникає питання: куди поїхати, як провести канікули так, щоб було про що згадати? Можна розглянути декілька варіантів, все залежить від відповідності ваших бажань і матеріальних можливостей.
 
 
Запам’ятай декілька порад:
  • Розплануйте кожен місяць свого відпочинку. У першу чергу — поїдьте на море або в гори. Така поїздка надовго подарує вам заряд бадьорості.
  • Другий місяць можна відвести на поїздку в який-небудь профілакторій (що буде дуже корисним для відновлення і оздоровлення організму) або в дитячий оздоровчий табір. Провести літні канікули в такому літньому таборі корисно тим, що там дотримується цілий комплекс оздоровчих і зміцнювальних заходів, таких як, режим харчування і розпорядок дня, розвиваючі та спортивні ігри, спілкування з однолітками і творчі вечори.
  • Третій місяць витратьте ще на один не менш корисний варіант відпочинку — поїздку в село або на дачу. Свіже повітря, здорова їжа, походи в ліс, купання в річці, риболовля, вечірні посиденьки біля багаття зроблять ваші канікули незабутнім.
  • Ну, а якщо у вас все ж немає можливості на все літо виїхати з міста, то не варто сильно зневірятися! Ви завжди можете влаштувати собі, наприклад, походи або заміські прогулянки.
 
Способів провести літні канікули можна придумати неймовірна кількість. Але, на жаль, канікули завжди закінчуються. Тому не витрачайте свій дорогоцінний час даремно і постарайтеся зробити так, щоб до початку нового навчального року ви відчували себе відпочивши і повними сил.
Категорія: Життя і ... | Переглядів: 2898 | Додав: ієрм_Андрій_ЧНІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
cssr.lviv.ua © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz