Категорії розділу
Новини [194]
Роздуми на самоті [38]
Оголошення [24]
Вітання [15]
Життя і ... [19]
Жартома про серйозне [2]
Корисні закони [2]
Навколо початку життя [14]
Батьки і діти [7]
Релігійні свята [33]
Редемптористи [10]
Музика для Душі
Форма входу
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи потрібний цей сайт?
Всього відповідей: 303
Теги
Відео на youtube
Друзі сайту
ДивенСвіт Українські традиції Спілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Головна » 2011 » Серпень » 24 » З Днем незалежності!
13:37
З Днем незалежності!
День незалежності - величезний Божий дар для кожного громадянина України. Мати свободу було притаманне людині ще від її створення. Святкування ювілею 20-ліття свободи є надією, що ми шукаємо правду, яка визволяє.
 
 
Спільнота редемптористів вітає з Днем незалежності і бажає по-справжньому бути незалежними і відповідальними за даровану свободу. Нехай Бог благосоловить і допомагає довгі роки зберігати незалежність нашої країни. Молімося в цей день разом з Слугою Божим митрополитом Андреєм Шептицьким:
 
 
Всемогучий Боже і Царю всесвіту, спасителю наш, Ісусе Христе, що всім серцем любиш увесь людський рід і своїм безмежним промислом опікуєшся кожним народом зосібна!
 
 
Споглянь милосердно і на наш український народ, і на кожний інший народ, що з повною надією припадає до Тебе як до свого найліпшого Отця і премудрого Царя. Ми діти цього народу, покірно послушні Твоїй святій волі, любимо всі народи, що їх Ти відкупив своєю святою кров'ю на хресті, а передусім любимо щирою християнською любов'ю наш український народ. Тим то з любові до нього, а радше з любові до Тебе, наш Боже, благаємо:
 
 
Прости йому всі провини, поправ всі його злі нахили, а скріпи добрі нахили; змилосердися над ним у всіх його потребах. Борони його перед усякою кривдою й несправедливістю ворогів.
 
 
Зливай на нього безнастанно Твоє щедре благословення.
 
 
Благаємо Тебе, наш Боже, про особливу опіку і поміч для нашого народу, щоб серед усіх переживань і спокус з боку світу, диявола і його слуг він міг завжди зберегти небесне світло віри, перемагати витривалістю у добрім всякі трудносщі і завжди належати до благословенного Твого Божого Царства, і тут на цім світі і в Небесній Батьківщині.
 
 
Дай нам ласку, щоб ми всі до одного, залучені єдністю віри і союзом любові під Твоїм проводом і проводом святої Вселенської Церкви, йшли завжди дорогами правди і справедливості, любові та спасення. Пішли українському народові святих, великих своїх слуг, щоб прикладом і словом були його мудрими провідниками у всіх царинах нородного, суспільного й громадського життя.
 
 
Провідникам нашого народу дай світло Твоєї премудрості з неба, дай йому численне і добре та святе духовенство!
 
 
Заопікуйся його молоддю, щоб не тратила ласки святого хрещення, щоб одержувала в родині й школі основне християнське виховання і виходила на пожиточних синів свого народу. Благослови всі наші родини, щоб батьки були зразковими й певними християнами, а матері визначались мудрістю, побожністю й дбайливістю у вихованні дітей. Заохоти багатьох із нашого народу до життя досконалішого, до святості. Поклич багатьох, у кожному поколінні, до монашого стану, до геройських жертв за справи Церкви й народу.
 
 
Просвіти всіх нас, нахили всі серця, щоб усі якнайліпше пізнавали й цінили святу католицьку віру і, визначаючи її, почували себе щасливими, стояли в ній непохитно, хоч би треба було понести й мученичу смерть, та й щоб по законам святої віри уладжували своє життя.
 
 
Благослови також і дочасне добро нашого нороду.
 
 
Дай йому волю, щоб міг свобідно розвивати свої природні, Тобою дані сили. Обдаруй його правдивою незіпсованою просвітою. Благослови його працю на всіх ділянках науки, мистецтва й добробуту та благослови всіх і все, щоб наш народ, живучи мироно та щасливо, міг добре Тобі служити, а з Твоєю поміччю одержати вічну небесну Батьківщину.
 
 
А Ти, Пресвята Богородице, непорочно зачата, Мати і Царице України, Святий Обручнику Йосифе, покровителю Вселенської Церкви, святий Архангеле Михаїле і ви всі, покровителі українського народу, опікуйтеся завжди цим народом, щоб він став народом святим, щоб сповнив своє Боже післанництво, щоб причинився до світлого добра людського роду, щоб був поміччю і потіхою святої Вселенської Церкви та щоб приносив Вічному Цареві безперестанну славу, честь і поклін на віки вічні. Амінь.
Категорія: Вітання | Переглядів: 905 | Додав: ієрм_Андрій_ЧНІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
cssr.lviv.ua © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz