Категорії розділу
Новини [194]
Роздуми на самоті [38]
Оголошення [24]
Вітання [15]
Життя і ... [19]
Жартома про серйозне [2]
Корисні закони [2]
Навколо початку життя [14]
Батьки і діти [7]
Релігійні свята [33]
Редемптористи [10]
Музика для Душі
Форма входу
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Наше опитування
Як часто ви відвідуєте недільну Літургію?
Всього відповідей: 272
Теги
Відео на youtube
Друзі сайту
ДивенСвіт Українські традиції Спілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Головна » 2011 » Лютий » 16 » Задум диявола
16:15
Задум диявола
Одного разу сатана скликав всесвітній з’їзд бісів. У своїй вступній промові він сказав:
 
 
«Ми не можемо перешкодити християнам ходити до церкви. Ми не можемо втримати їх від читання Біблії. Ми навіть не можемо не дозволити їм сформувати особисті стосунки з їхнім Спасителем. Як тільки вони встановлюють зв’язок з Ісусом, ми втрачаємо владу над ними. Тож нехай ходять у свої церкви. Та ми викрадемо в них їхній час. Так, що вони не зможуть розвивати їхні стосунки з Ісусом Христом.
 
 
Ось, що я хочу, щоб ви зробили:
 
 
Ви повинні завадити їм ввійти в спілкування з їхнім Спасителем і підтримувати цей зв’язок впродовж дня.»
 
 
– Але як це зробити? – закричали демони.
 
 
«Захопіть їх дрібницями і винайдіть безмежну кількість способів як зайняти їхній розум:
 
 
Спокушуйте їх витрачати. Витрачати і брати – брати в борг. Переконайте їх, що щасливе життя залежить від марки автомобіля, бренду одягу. Від розміру житла та від кількості закордонних відпусток. І щоб досягти цього переконайте їхні дружини затримуватись на роботі. А чоловіків – працювати 6, 7 днів в тижні, 10, 12 годин в день. Нехай вірять, що це потрібно, щоб заробити достатньо грошей для досягнення успіху. Не дозвольте їм проводити час зі своїми дітьми. Коли їхні сім’ї розпадуться – а це незабаром станеться – їхні домівки більше не будуть притулком від тиску на роботі.
 
 
Стимулюйте надміру їхній розум так, щоб телевізори, ДВДплийери і комп’ютери в них вдома працювали постійно. Слідкуйте за тим, щоб в кожному магазині і ресторані світу постійно звучала нехристиянська музика. Це заблокує їхній розум і зруйнує їхню єдність з Христом. Розкладіть на столах в кафе величезну кількість журналів і газет. Захопіть їх розумними книгами з актуальними для них темами, щоб в них було менше часу на читання Біблії. Бомбардуйте їхній розум новинами 24 години на добу. Нехай по дорозі їм впадає в очі море реклам щитів. Наповніть їхні поштові скриньки рекламами, каталогами та замовленнями товарів поштою, всілякими інформаційними бюлетенями і пропозиціями безкоштовних товарів, послуг та марних сподівань.
 
 
Показуйте в журналах та по телевізорі худих і гарненьких моделей, щоб чоловіки повірили, що зовнішня краса – це найважливіше, і стали незадоволеними своїми дружинами. Зробіть так, щоб їхні жінки були занадто втомленими та незадоволеними, щоб віддавати любов своїм чоловікам вночі. Додайте до цього головний біль. Якщо їхні чоловіки не отримають любов, яку вони потребують, вони почнуть шукати її в іншому місці. Це швидко зруйнує їхні сім’ї.
 
 
Відволічіть їх Дідом морозом, щоб вони не вчили дітей про справжнє значення Різдва. Дайте їм паску і писанки, щоб вони не говорили про воскресіння Христа і його владу над гріхом та смертю.
 
 
Нехай навіть відпочиваючи вони втомлюються до краю. Нехай навіть після відпустки вони повертаються виснаженими. Зробіть так, щоб вони були занадто зайнятими, щоб поїхати на природу і помилуватися Божим творінням. Замість того відправте їх в парки розваг, на спортивні події, ігри, концерти та кіно. Нехай вони будуть зайняті, зайняті, зайняті. А коли вони зустрінуться для духовного спілкування, підкиньте їм плітки, чутки та нарікання. Так, щоб вони повертались додому пригнічені.
 
 
Наповніть їхнє життя силою силенною добрих діл, щоб в них не було часу шукати сили в Ісуса. Незабаром вони будуть працювати покладаючись на себе, жертвуючи своїм здоров’ям та сім’ями заради чергової справи. Це спрацює. Це обов’язково спрацює. Ге, ге, ге ге гееее!»
 
 
Це був прекрасний план. Біси з радістю відправилися на своє завдання. Всюди змушуючи християн бути все більше зайнятими і поспішати сюди – туди, залишаючи мало часу для свого Бога та сімей, і не маючи часу розповісти іншим про силу Ісуса, яка здатна змінити життя.
 
 
Питання в тому, чи вдався дияволу його задум? Подумай над цим і зроби висновки. Розкажи про це іншим. Чи ти надто зайнятий? Заййй нят й, за й н я т….й
Категорія: Роздуми на самоті | Переглядів: 1059 | Додав: ієрм_Андрій_ЧНІ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
cssr.lviv.ua © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz